Nu Sätter vi Fart på Sverige! Häng med du med!

Hej där

Bbeabridge  Startar nu upp på riktigt och det blir möjligt att vara medlem i Bbeabridge och vara med, påverka, ta del av, och dela en massa roliga saker rung Unga.

Be        =           Vara

Beabridge         =       Vara en bro

Vara betyder olika saker för olika människor.  Vara, var kan vi vara?  Det finns massor av ställen och det behövs ännu fler. Ställen där vi kan hänga, bara vara men tillsammans. 

Vara en bro?   Bbeabridge vill på ena sidan ställa Unga och på andra sidan, andra unga, vuxna, skola, samhälle, land, länder och Världen.   Bbeabridge vill skapa oberoende plattformar runt ung, ställen att träffas på plus att vara en bro mellan ung och allt det bra som finns.

Värför det?

Resultatet som  finns i dag är för dåligt.     Dåligt är alltså brist på Bra,  därför behövs Bbeabridge för att snabbt kunna verka lyfta fram allt det bra som finns, verka snabbt så Unga kan känna sig hörda, sedda och framför allt prioriterade i en Värld med snabba ryck och alldeles för många Unga som mår dåligt!  Låt oss skapa hjältar, låt alla bra saker lyftas fram.

Vi har 3 Mål, vi är ett projekt så vi kommer finnas har fram till 2019 sen lämnar vi över resultatet vi skapat tillsammans till den Unga generationen.

1    Bygga en Kanon Webb som aldrig tidigar skådats, en digital plattform där alla kan följa vad som händer Bbeabridge, som vi TILLSAMMANS skapar.   Alla våra Event, konserter, föreläsningar och jippon läggs på webben.  Allt ska synas, alla ska kunna följa oss, alla ska kunna bli medlemma. Unga får gratis medlemskap och de vill. Vuxna får vara med och bidra med 100kr per år. 

2    Vi startar upp KUL, Vi skapar Event, ungdomsplatser där unga kan hänga och ha kul, det fattas ungdomsgårdar. Det fattas att ha kul.  Vi har som mål att sila hela Sverige under en treårsperiod för att alla ska få vara med. Vi tänker höra med alla Sveriges unga med hur unga ser på framtiden, miljön och skolan.

Vi tänker även skapa KUL för vuxna, där har vi inträde på våra event och intäckterna går tillbaka för att stödja Bbeabridge ekonomiskt.  Vårt slutmål är att Vattenfestivalen i agusti ska återupplivas. Nu inte under flaggan tjäna pengar utan under flaggan Be a bridge.  Var en bro för din nästa, titta dig runt finns det någon Ung i närheten som skulle behöva ditt leende, en kram, en snäll handling?.  Vi ser en miljon människor i Stockholm ha kul i agusti 2019. Där vi lämnar över projektet Bbeabridge till den Unga generationen.

3    Vi lyssnar på Ungas svar på tre frågor;

    Skolan,  Framtiden,    Miljön

Statistiska Central Byrån får sammanställa Ungas åsikter! Vi frågar dessa frågor under vårt korståg eller silning av Sverige under dessa tre år. Unga som önskar svara får gratis medlemskap i Bbeabridge och frikort på våra Event och jippon.

Vi går även ut i Skolor och tar hand om högstadiet under en dag. 

Lyssnar på deras åsikter! Samlar in dem och för dem vidare till SCB

Gör workshops med dem i teman som berör dem i högsta grad och som skolan sällan har tid med, droginfo. främlingskunskap, näthat, och andra teman som direkt berör unga och de behöver ha kunskap och kontakt med för att bättre vara utrustade när de kommer ut i vuxen världen.  Det är för övrigt ett regeringsbeslut som säger att alla skolor måste se över dessa teman både med unga och lärare. Många skolor hinnner inte. Därför tar vi och slår två flugor i en smäll. Skolan behöver flera gånger om året ha ATP möten och annat, då behövs vikarier.  Spar dom pengarna och satsa dem på Bbeabridge, så kommer vi och vårt projekt. Unga får ta del och lära om temat och med verkliga aktörer som varit där.  Vi samlar även i hop ungas åsikter och skapar nationell delaktighet då vi avslutar med teater eller musikal som skapar tillsammans.  Vi har även möjligheten att skapa en Bbeabridge grupp som kan fortsätta verka i skolan och följa upp intressanta teman runt Unga.