Bbeabridge International (hemsida tryck HÄR)

Verksamhets plan Bbeabridge International
Vi bygger broar i samhället genom upplysning och ett projekt "Var tog vägen vägen" där vi en grupp DeVi Coacher hjälper samhället och grupper och medlemmar att bättre förstå den Moderna tiden vi är inne i som allmänt kallas den 4e Industri Revolutionen.
Vi samverkar och skapar nätverk och värnar om att uppvisa en rollmodell som andra kan ta efter. Vi samverkar med Klubb Vida Sana och IKF el Trompo där vi kompletterar varandra och ser att ha en mängd aktiviteter år 2018 och 2019 i Alviks kulturhus och i andra kommuner i Sverige och Europa och England. 
Många människor är fortfarande inte vakna till den nya tidens sätt att tjäna pengar i sidoinkomst och passiv inkomst. Jante lagen hindrar oss att kunna använda dagens sätt att marknadsföra oss genom Personal Branding osv. 
Vi har sett ett hål i Sverige som vi bygger en bro över för att fler och fler ska kunna verka och arbeta i god ordning i det 21 Sekelskiftet i de former som fungerar. För mer info om DeVi Coaching Tryck här
 

Stadgar och Mål; 

1 Unite and 2  build bridges and brother and sisterhood. 3 Build bridges and 4 be a bridge.  5 Strive to build the World with positive energy and good inner attitude.

Vi verkar i den nya tiden. Kommunikation, Nätverkande

Bbeabridge International värnar om att medlemmar ska ha möjlighet att ta del av organisationens nätverk och medlemsförmåner.

Medlemsavgiften är 100kr per år.

Medlemsförmåner;  Förmånliga priser i kurser inom utveckling; hälsa, sport, entreprenörskap, ledarskap, och självutveckling som kan bidrar till en öppen positive Värld.