Artist Vill du spela med, för eller tillsammans med oss

Skulle du vilja fråga oss något om någon av våra kurser eller kommande uppträdanden? Tveka inte att kontakta oss så hör vi av oss så fort vi kan. Vi uppskattar alla reaktioner eftersom det hjälper oss att bygga en bättre gemenskap.

Bbeabridge skapar vi tillsammans, be=vara, beabridge= vara en bro. Hur kan vi på bästa sätt vara en bro för dig Ung. Visa vad som är på andra sidan vuxen världen. Massor av bra saker, men vi har som regel att vi skriver in våra medlemmar först sen har du tillgång till alla våra aktiviteter. Unga har gratis inträde, men vad som krävs är en email adress och ett kort svar på våra tre frågor. Vad anser du om framtiden, miljön, och skolan.  Du får möjlighet att ta emot medlemskap vardagen efter du sökt medlemskap.

Bbeabridge har dessutom en jätteönska att samverka genom att ha KUL, vi tror att värme är det som smälter alla isar och får oss människor att vilja ta klivet över till gemenskap på riktigt.

Som  artist kan du samverka med oss, vi för fram dig och din musik. Du kan få visa upp vad du kan på våra event. Då är det baserat på ge och ta, du får publicitet genom oss och vi får ta del av din tid och ditt engagemang.

Du kan jobba för oss, då får du berätta vem du är och visa vad du kan. Det är möjligt också.

Du kan vara voluntär och hjälpa till vid uppträdande och så och lära dig och ta del av och få kunskap om hur musikvärlden rör sig.

Välkomna med frågor